Droomhotel


Een gezin (ouders met twee kinderen) heeft iets te vieren. De ouders zijn 25 jaar getrouwd. Ze gaan op reis en hebben een prachtig oud kasteelachtig hotel geboekt om daar hun feest te geven.

Als ze aangekomen zijn maken ze al allerlei avonturen mee. Zo blijken er op hun kamer heel veel muisjes te zijn en die maken er hun eigen feestje van. De kamermeisjes en de bellboys moeten er aan te pas komen om ze weg te jagen. In de avond als alle gasten op bed liggen gaan de kinderen op nachtelijke ontdekkingstocht en houden met de andere kinderen een pyjamaparty. Dan beleven ze allerlei avonturen want het hotel begint een beetje te spoken. De schilderijen komen tot leven en ook de geesten die in het hotel rondspoken komen te voorschijn. Het wordt nu echt griezelig. De volgende ochtend worden de kinderen door hun ouders gewekt en dan blijkt dat ze gewoon in hun bed liggen. Zouden ze dan toch alles gedroomd hebben?

Ze moeten opschieten want alle gasten staan klaar om feest met ze te vieren. En zo eindigt het avontuur dan toch nog goed met een prachtig feest! Eind goed al goed!

Adresgegevens: Helma Luckerhof, Zesstedenweg 128, 1613 KC Grootebroek, tel: 0228-322420 mobiel: 0622994948

Email: hluckerhof@quicknet.nl


Copyright © In Cadans Webdesign -  Monique Belier TDF

Alles in één theater

Project Kleurrijk

Project Droomhotel

Informatie
 
HomeAlles_in_een_theater.htmlKleurrijk.htmlInformatie.htmlIn_Cadans.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4