Adresgegevens: Helma Luckerhof, Zesstedenweg 128, 1613 KC Grootebroek, tel: 0228-322420 mobiel: 0622994948

Email: hluckerhof@quicknet.nl


Copyright © In Cadans Webdesign -  Monique Belier TDF

 In Cadans

 Helma Luckerhof

 Alles in één theater

 Theater op maat

 Work out

 Thema dans & theaterlessen

 Contact

 Links


In_Cadans.htmlAlles_in_een_theater.htmlTheater_op_maat.htmlDance_Workout.htmlThema_dans___theaterlessen.htmlContact.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4shapeimage_2_link_5shapeimage_2_link_6

Biografie Helma Luckerhof


Na de middelbare school heb ik een vierjarige hbo-opleiding tot danspedagoge genoten aan de toenmalige Nel Roos Academie voor ballet te Amsterdam. Tijdens deze studietijd danste ik mee in diverse producties en shows, waaronder in een choreografie van Rudi van Dantzig (“Live/Life”) samen met het Nationale Ballet Amsterdam. Na het behalen van mijn diploma heb ik een eigen balletschool in Grootebroek opgezet, onder de naam Balletschool Helma Luckerhof. Ik startte in oktober 1983 met tachtig leerlingen en ik bouwde mijn school met veel enthousiasme uit tot circa tweehonderdvijftig leerlingen. Helaas was ik in 1997 genoodzaakt mijn balletschool te sluiten vanwege het overlijden van mijn man en ik, als alleenstaande moeder de zorg voor mijn toen nog jonge kinderen had. In de periode daarna werd ik meerdere malen benaderd om werkzaamheden binnen mijn vakgebied uit te voeren. Zo verzorgde ik o.a. diverse dans- en theater workshops voor scholen en andere instanties. In die tijd werd ik ook gevraagd door een oud-studiegenote om met haar projecten te gaan opzetten en uitvoeren. Dat resulteerde uiteindelijk in ons bedrijf VLTC. Deze samenwerking heeft van 1999 tot aan 2003 geduurd.

Toen vond ik de tijd weer rijp om voor mezelf bezig te gaan en zette ik mijn eigen bedrijf In Cadans op. Daarmee richt ik me onder andere op het geven dan dans- en theaterlessen op middelbare scholen in het kader van kunst- en cultuurstroom. Ook verzorg ik grote Theater totaal projecten op basisscholen, waarbij ik me graag laat bijstaan door Monique Belier van Dans- en Theaterschool The DanceFactory. Nog steeds volg ik zelf met veel plezier en enthousiasme lessen in drama, dans en musical en doe daar ook steeds weer frisse nieuwe ideeën op.