Kleurrijk


Twee kinderen leven in een donkere grijze wereld. Iedereen heeft haast en niemand lijkt meer om elkaar te geven. Als zelfs de kinderen niet meer weten wat ze nog kunnen doen, verschijnt er een prachtige paradijsvogel. Hij neemt de kinderen mee naar zijn wereld. Een wereld vol kleur en vrolijkheid. Als ze de wereld binnenstappen, komen ze terecht bij de kleine schattige engeltjes. Ze vervolgen hun tocht en zien hoe de zaaiers samenwerken met de zon en de regen om de mooie bloemen overal te laten groeien.

Dan nemen ze een kijkje op de oceaan waar alle waterwezens leven om vervolgens getuige te zijn van hoe de oermensen om het vreugdevuur dansen. De kinderen weten dat ze weer terugmoeten naar hun eigen grauwe wereld en zijn erg verdrietig als ze dit proberen uit te leggen aan de paradijsvogel. Ze vertellen de vogel over hun wereld en laten hem een glimp zien van hun leven, gelukkig heeft de vogel gezorgd voor een aantal tovenaars die de grijze grauwe wereld omtoveren tot een kleurrijke wereld. Samen met de vogel en de bewoners van de twee werelden vieren ze dan één groot feest.
Adresgegevens: Helma Luckerhof, Zesstedenweg 128, 1613 KC Grootebroek, tel: 0228-322420 mobiel: 0622994948

Email: hluckerhof@quicknet.nl


Copyright © In Cadans Webdesign -  Monique Belier TDF

Alles in één theater

Project Kleurrijk

Project Droomhotel

Informatie
 
HomeAlles_in_een_theater.htmlDroomhotel.htmlInformatie.htmlIn_Cadans.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4